Nieuws

Vacature
05 februari 2019

Vacature

Wij zijn op zoek naar een leuke collega voor onze kleutergroep:

https://www.lucasonderwijs.nl/werken-bij/leerkracht-voor-groep-1-2-voor-basisschool-de-driemaster

Kerstvakantie
17 december 2018

Kerstvakantie

De laatste schoolweek van 2018 is begonnen. Deze week staat in het teken van het kerstfeest. Maandagmiddag vieren wij met alle kinderen de 2e adventsviering. Woensdag zullen wij met z'n allen heerlijk gaan dineren en aansluitend de kerstviering in de Koingkerk beleven. 

Vrijdagmiddag zijn alle leerlingen 's middags vrij. 

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en een gezellig oud en nieuw. Wij zien alle kinderen weer gezond en wel terug op maandag 7 januari 2019

Groepspagina's
09 november 2018

Groepspagina's

Enkele weken geleden zijn wij gebruik gaan maken van Mijn Schoolinfo, een digitaal oudercommunicatiemiddel. Alle communicatie naar ouders verloopt nu via dit programma. Dit heeft ervoor gezorgd dat de groepspagina's op de website overbodig zijn geworden.

Mede door de nieuwe privacywetgeving hebben wij ervoor gekozen om berichten en foto's van de groepen via Mijn Schoolinfo te delen. 

De groepspagina's op de website zijn dan ook niet meer zichtbaar. 

Herfstvakantie en Studiedag
16 oktober 2018

Herfstvakantie en Studiedag

Het schooljaar is alweer bijna 8 weken onderweg. De herfstvakantie is dan ook al in zicht. Volgende week (vanaf 22 oktober) hebben de kinderen een week vakantie. Op maandag 29 oktober is er een studiedag. Dus wij zien alle kinderen weer terug op dinsdag 30 oktober. 
Schoolgids 2018-2019
02 juli 2018

Schoolgids 2018-2019

Vanaf nu kunt u de nieuwe schoolgids op onze website vinden.

 

Schoolgids 2018-2019

Simultaanschaken met het Kraaiennest
28 juni 2018

Simultaanschaken met het Kraaiennest

Afgelopen week hebben de leerlingen van het Kraaiennest het project schaken afgesloten met een wedstrijd simultaanschaken tegen 2 ervaren schakers. Het was een spannende wedstrijd met zelfs een van de leerlingen als winnaar. 

In onderstaande link staat het verhaal wat in de krant terug te vinden is. 

 

Simultaanschaken op de Driemaster