Groep 3

Welkom op de website van groep 3!

BERICHTEN

05 dec 2017 - Sinterklaas in groep 3
Preview foto Het Sinterklaasfeest zit er alweer op! Wat hebben we de afgelopen weken genoten. Iedere dag was het weer spannend wat er ging gebeuren in het Sinterklaasjournaal. Groep 3 heeft zelf posters gemaakt met woorden die bij Sinterklaas horen, de letters hebben de kinderen gezocht en geknipt uit tijdschriften en de woorden daarna geplakt. Ook hebben we een gezellige spelletjesmiddag gehad samen met groep 4. Tijdens deze middag hebben we pepernoten gebakken, pieten mutsen gemaakt, spelletjes gespeeld en een sint geknutseld! 

Daarna kwam ook nog de rommelpiet in de klas, de klas stond helemaal op zijn kop gelukkig kunnen de kinderen van groep 3 heel goed opruimen.

Vandaag 5 december kwam Sinterklaas op school en hij had wel 5 pieten met zich mee! De Sint en zijn pieten hebben ook een bezoekje gebracht aan groep 3. De kinderen hebben laten horen wat ze tot nu toe in groep 3 hebben geleerd, liedjes gezongen en er werd ook gedanst. Aan het eind kregen alle kinderen nog een kado van de pieten, een kwartetspel. 

We hebben allemaal genoten van het feest en u kunt de foto's bekijken in het fotoalbum. 

Er is een foto album aanwezig maar deze is pas zichtbaar na inloggen

21 nov 2017 - Bezoek aan de bibliotheek
Preview foto Afgelopen maandag zijn wij op bezoek geweest in de bibliotheek. Eerst hebben wij geluisterd naar het boek 'Het lievelingsboek van Simon Snoek'. Daarna zijn we op zoek gegaan met een schatkaart naar alle verstopte boeken in de bibliotheek. Na het schat zoeken mochten alle kinderen nog 2 boeken uitzoeken om te lenen voor op school. De komende weken zullen wij de boeken gaan lezen in de klas en in januari gaan we de boeken weer ruilen. De foto's hiervan staan online. 
Er is een foto album aanwezig maar deze is pas zichtbaar na inloggen

07 nov 2017 - Beebot techniekles
Preview foto De foto's van de beebot techniekles staan online.
Er is een foto album aanwezig maar deze is pas zichtbaar na inloggen

07 nov 2017 - Kinderboekenweek
Preview foto De foto's van de kinderboekenweek staan online.
Er is een foto album aanwezig maar deze is pas zichtbaar na inloggen

07 sep 2017 - oefeningen voor rekenen